ندای جوانی

صدای جوان روشنگر ایرانی

یاوری
تاریخ نشر : ۱۷-۱۰-۹۲
لینک کوتاه : nedaj.ir/?p=1978

فصل زمستان و ويروس سرما خوردگي….

براي درمان سرفه هاي طولاني ناشي از اين ويروس روش زير توصيه شده است

و تاثير آن بر روي انسان مورد آزمايش قرار گرفته… و در درمان سرفه موثر واقع شده است..!

 

ابتدا مطابق شكل يك لايه باريك از پرتقال را برش مي زنيد

سپس يك قاشق چايخوري نمك به آن اضافه ميكنيد

 

 

پرتقال را در یک کاسه قرار دهید و آن را 10 الی 20 دقیقه بخارپز کنید

 

 

آب شیرین پرتقال را تا آخر مصرف کنید

فراموش نکنید که آب باقیمانده در کاسه را نیز صرف کنید. مزه اش ترش و شور، اما برای درمان مفید است

 

5 دیدگاه بر “پرتقال بخار پز شده”

  1. به نظر خوش مزه میاد
    نمک بد مزه اش نمیکنه؟
    خودتون درست کردید؟؟؟

    1. امین جان معلومه چی میگی؟(به نظر خوشمزست اما با نمک بد مزه نمیشه)!!!
      دارو ها تلخ هستند تا به ما یادآوری کنند همیشه قدردان لحظه های شیرین سلامتی باشیم

    2. ياوري گفت:

      بله چندين بار … البته براي ديگران!
      در مورد مزه اش بايد بگم كه خداروشكر تاالان نيازي به چشيدن آن نداشتم.
      اما به نقل از ديگران و اونطور كه ديدم به هنگام خوردن پرتقال حرفي از بد مزه بودن
      نزدند اما همه در مقابل خوردن آب داخل كاسه واكنش نشان دادند گويا پوست پرتقال و نمك
      مزه ي خوبي ندارد و ميشه گفت بيشترين تاثير را هم در درمان دارد.

  2. خیلی تلخ بود برخلاف ظاهر خوش مزه اش
    بد جور غافل گیر شدم

    1. آخه، سرماخوردی…
      غفلگیری چرا؟!
      امین جون شواهد موجود حاکی از این بود که این معجون بد مزه است.
      یه نکته برای جلوگیری از غافلگیری های بعدی:
      هر خوراکی و با هر مزه ایی که برای سلامتی مفید باشه، باید نزد شما شیرین باشه!(چه شیرینی بهتر از سلامتی سراغ دارید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.